Aktuelle utstillinger



onsdag 12. mai 2010

Vigdis Løbach deltar på Kunstpinse2010 i Sandefjord

 .


Den som legger turen til Sandefjord i pinsen, har mulighet til å få en kunstopplevelse av de sjeldne. Hele området fra Rica Park Hotell til Sandefjord Kurbad blir gjort om til en arena for kunst- og kulturopplevelser av ulike slag. I tre dager vil det myldre og syde av aktivitet i dette området mellom klokka 11 og 18. Kunstpinseområdet knytter sentrum og fjorden sammen. Nye rom for opplevelse prøves ut.

På hotellet og i Sandefjord Kunstforenings lokaler som ligger vegg-i-vegg, vil det hovedsaklig være billedkunst som stilles ut, men man vil også kunne møte andre kunst- og håndverkstradisjoner, som interiørdesign, skulptur, keramikk, dukkemakeri og skinnfellarbeid med mer.

Workshops, utstillinger og opptredener spesielt tilrettelagt for ungdom blir det også i nabobygget Hjertnes Kulturhus.

Tar man veien gjennom parken, vil man møte installasjoner og ulike happenings. Norsk Jaguarklubb vil første halvdel av pinsen vise biler vakre som skulpturer. For å komme til Sandefjord Kurbad og kafé Hubro, kan du krysse en liksom-kanal, som er bygget for anledningen, med vann og gangbro. I kurbadsbygningen, som er verd et besøk i seg selv, finner man mange forskjellige utstillere, og mange ulike kunst- og håndverkssjangre representert.

Grunnlaget for gjennomføring av Kunstpinse ligger i en intensjonsavtale mellom sju virksomheter som på ulike vis stiller kompetanse, arbeidskraft og lokaler til disposisjon.

Mottoet til Kunstpinse er «Til lyst og forargelse», og mulighetene for å oppnå begge deler, er absolutt til stede i Sandefjord denne helgen.

Vigdis Løbach, avgangselev ved DTK i 2008, stiller ut tegning/collage der hjernen er tema på Rica Park Hotell. I Kurbadet deltar hun med "Alt kan repeteres: En slags hundeutstilling".

Mer informasjon på Kunstpinses hjemmeside.
.

Ingen kommentarer: