Aktuelle utstillinger



onsdag 26. mai 2010

Avgangsutstillingen 2010: Galleri G 3. - 13. juni

.


Fra 3.-13. juni stiller ni avgangselever ut sine arbeider i Galleri G på øvre Høvik. Tre års studier ved Det Tverrfaglige Kunstinstitutt (DTK) har ført elevene gjennom alle fagområder innen samtidskunst: maleri, tegning, skulptur, foto, video og installasjon.  Utstillingen er åpen for alle og går parallelt første helg med Åpen kunstfagskole på Haslum. Med noen minutters biltur imellom, er det tilrettelagt så besøkende kan få med seg begge arrangementer.

Årets avgangselever er: Benedicte Friis, Mari Astrup Glittenberg, Lana Ivanova, Jørgen Haarstad, Lise Ivarson, Dora Sofie Kittilsen, Anne Ma Meiningen, Roy H Tandberg og Wenche Kunst Wergeland.

DTK har rundt tretti fulltidselever og vel ti på den ukentlige kveldsskolen. Tilholdsstedet de siste elleve år har vært Kirkeveien 71B på Haslum, som nå skal gjøres om til leiligheter. Skolen flytter derfor i juli inn i et kontorbygg i Maries vei 20 på Høvik. Her legger skolen beslag på en større del av en hel etasje på 1500 kvm. Resten av lokalet samt ytterligere en etasje er allerede utleid som atelierer til et førtitalls kunstnere. Med tilnavnet ”Kunstnerstranda” og kyststien rett nedenfor ligger forholdene vel til rette for et nytt kunst- og kultursenter i Bærum, et valfartssted for kunstinteresserte.
.

Ingen kommentarer: